RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

Всі новини

"Я непогано розбираюся в цьому": Трамп запропонував Байдену здати тест на наркотики

Президент США Дональд Трамп запропонував своєму опоненту - колишньому віце-президенту і кандидату в президенти від Демократичної партії США Джо Байдену здати тест на наркотики перед першими дебатами, які призначені на 29 вересня.

Про це пише газета Washington Examiner.

За словами Трампа, раптове покращення результатів Байдена на дебатах демократів може бути пов'язане з вживанням наркотиків.

Жодних доказів того, що його суперник може вживати наркотики, Трамп не надав, однак зазначив: "Я непогано розбираюся в цьому".

Заклик Трампа, за його словами, повністю заснований на його власних спостереженнях за виступами Байдена.

"Я спостерігав за ним у дебатах з усіма різними людьми. Він був близький до некомпетентного, якщо не був некомпетентним, а проти Берні він був нормальним... і я кажу: "Як це відбувається?", - заявив Трамп.

Як відомо, вибори президента США відбудуться 3 листопада. Перед цим Дональд Трамп і Джо Байден тричі зустрінуться на дебатах: в Клівленді 29 вересня, в Майамі 15 жовтня і Нешвіллі 22 жовтня.

Як повідомляв "Апостроф", Республіканський національний з'їзд офіційно висунув Дональда Трампа кандидатом від Республіканської партії на президентських виборах США.

Раніше президент США Дональд Трамп заявив, що його головним суперником на виборах став не кандидат від демократів Джо Байден, а ЗМІ.