RU  UA  EN

Неділя, 30 червня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 червня

Всі новини

Хворий на коронавірус Трамп покинув госпіталь і зняв маску перед журналістами: фото і відео

Хворий на коронавірус президент США Дональд Трамп, який напередодні покинув лікарню заради зустрічі з прихильниками, заявив, що він виписався з госпіталю.

Про це повідомляє Bloomberg.

За даними агентства, Трамп повернувся в Білий дім у понеділок, 5 жовтня, ввечері після трьох днів лікування від COVID-19 у військовому госпіталі, і офіційні особи планують значно обмежити доступ до нього, поки він продовжує видужувати.

"Білий дім вживає всіх необхідних заходів обережності, щоб захистити не тільки президента і його сім'ю, а й кожного співробітника", - заявив офіційний представник Білого дому Джадд Дір.

Він підкреслив, що будь-хто, хто наблизиться до Трампа, буде носити засоби індивідуального захисту. У той же час відомо, що Трамп зняв маску в Білому домі перед журналістами, щоб сфотографуватися.

Фото: Bloomberg

Повернення Трампа у Білий дім зняли на відео.

Крім того, він записав відеозвернення про коронавірус і закликав людей не боятися хвороби.

"У нас найкраще медичне обладнання, кращі ліки - все розроблено недавно ... Я не відчував себе так добре. Я вже недавно говорив, [що відчуваю себе] краще, ніж 20 років тому. Я знаю, що є ризик, є небезпека, але це нормально. Мені краще. Можливо, у мене імунітет, не знаю. Не дозволяйте йому [коронавірусу] керувати вашими життями, виходьте на вулицю, будьте обережні. у нас найкращі ліки в світі... Вакцини будуть дуже скоро", - сказав Трамп.

Як повідомляв "Апостроф", після зараження коронавірусом президента США Дональда Трампа і його дружини також позитивний результат тесту на Covid-19 отримала прес-секретар Білого дому Кейлі Макінані.