RU  UA  EN

Середа, 29 травня
  • НБУ:USD 40.40
  • НБУ:EUR 43.70
НБУ:USD  40.40
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 травня

Всі новини

Коронавірус в США вбиває людину кожні 39 секунд: оприлюднено страшні цифри

У вівторок, 24 листопада, кількість смертей в США, пов'язаних з COVID-19, досягла 2 216 чоловік за добу. Таким чином, упродовж доби фіксувалася смерть одного хворого кожні 39 секунд.

Про це повідомляє видання The New-York Times.

Це рекордний показник смертей за добу, починаючи з 26 червня. Ця цифра неухильно зростає, тому експерти в області охорони здоров'я очікують, що вона може наблизитися до одноденного піку з початку пандемії або перевершити його - найбільшу кількість смертей від коронавірусу (2752 осіб) було зафіксовано 15 квітня.

Цифри показують також обнадійливу тенденцію: набагато менша частина людей, що заразилися вірусом, вмирає від нього, ніж навесні.

Дані Центрів по контролю і профілактиці захворювань показують, що частка летальних випадків неухильно знижується з 6,7 відсотка в квітні до 1,9 відсотка у вересні.

"Навесні ми не знали, що у пацієнтів з Covid утворюються згустки крові, або що це викликає захворювання нирок, або що нам не потрібно терміново зганяти людей на апарати штучної вентиляції легенів, або що ми повинні використовувати стероїди. Коли ми дізналися все це, наша робота стала ефективнішою", - сказала доктор Леора Хорвіц, доцент кафедри здоров'я населення NYU Langone Health.

Як повідомляв "Апостроф", вже 11 грудня перші американці зможуть отримати вакцину від коронавірусної інфекції від Pfizer.