RU  UA  EN

Понеділок, 13 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.15
НБУ:USD  39.40
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

13 травня

Всі новини

Джо Байден зламав ногу в двох місцях, граючи з собакою: перші дані про стан політика

Обраний президент США Джо Байден, який раніше назвав свої перші кроки на посту президента, в суботу, 28 листопада, зламав праву ногу, граючись з однією зі своїх собак. Його лікар заявив, що у політика виявили міні-переломи стопи і йому доведеться впродовж декількох тижнів носити фіксуючу пов'язку.

Про це повідомляє видання AP.

Байден отримав травму в суботу і наступного дня відвідав ортопеда в Ньюарку (штат Делавер).

"Рентгенівський знімок не виявив жодного очевидного перелому, однак після детальної томографії у Байдена зафіксували крихітні переломи двох маленьких кісток посередині правої стопи, - сказав лікар Байдена Кевін О'Коннор. - Ймовірно, йому знадобиться прогулянковий черевик протягом декількох тижнів".

Переломи, як правило, викликають більше занепокоєння у літніх людей. Джо Байден, який у 78 років, ймовірно, буде найстаршим президентом, отримав незначні ушкодження на основі заяв його лікаря про заплановане лікування.

Під час відвідування медичного центру репортери помітили, що Байден, вийшовши з кабінету лікаря, помітно кульгав, хоча йшов без милиці та іншої допомоги.

Байден отримав травму, граючи з Мейджором, однією з двох собак родини обраного президента. Вони взяли Мейджора в 2018 році, а першого собаку, Чемпіона, придбали після виборів 2008 року. Байдени вже заявили, що привезуть своїх німецьких вівчарок до Білого дому, а також планують завести кота.

Як повідомляв "Апостроф", діючий президент США Дональд Трамп почав передачу влади новообраному главі держави Джо Байдену.