RU  UA  EN

Пʼятниця, 20 вересня
  • НБУ:USD 41.10
  • НБУ:EUR 45.70
НБУ:USD  41.10
Світ

Новини

19 вересня

Всі новини

У Трампа пояснили, чому відступають від президентських дебатів

Кандидат в президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп відступає від узгоджених президентських дебатів, які повинні були відбутись у вересні. Пояснює це тим, що віцепрезидентка Сполучених Штатів Камала Гарріс офіційно не стала кандидатом від Демократичної партії.

Про це пише The Guardian.

Гарріс звинуватила Дональда Трампа у "відступі" від раніше узгоджених президентських дебатів у вересні на тлі заяви кампанії Трампа щодо того, що він не погодиться на остаточне затвердження планів, поки Гарріс офіційно не стане кандидатом від Демократичної партії.

У четвер Гарріс заявила журналістам, що вона "готова до дебатів з Дональдом Трампом", які були заплановані на 10 вересня.

"Я думаю, що виборці заслуговують на те, щоб побачити на сцені дебатів розділений екран, який існує в цих перегонах", - сказала вона.

Крім того, вересневі дебати були одними з двох дебатів, про які домовилися Джо Байден і Трамп. Натомість Стівен Чунг, директор з комунікацій кампанії Трампа, у своїй заяві, заявив:

"Деталі передвиборчих дебатів не можуть бути остаточно узгоджені, поки демократи офіційно не визначаться зі своїм кандидатом. Було б недоречно планувати щось з Гарріс, тому що демократи цілком можуть передумати".

Також Трамп заявив, що волів би перенести дебати з ABC News на Fox News, але він був би готовий зустрітися з Гарріс ще не раз.

Нагадаємо, "Апостроф" писав, що кандидата в президенти США від Республіканської партії Дональда Трампа готові підтримати 48% виборців. А віцепрезидентка Сполучених Штатів Камала Гарріс майже наздогнала його.