RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Коронавірус-вбивця: з'явилося моторошне відео з китайської лікарні

У китайському місті Ухань, де вперше зареєстрували смертельно небезпечний коронавірус, інфікована людина померла прямо у приймальному відділенні лікарні.

Моторошні кадри опублікували на відеохостингу YouTube.

Спочатку невідомий оператор відзняв величезну чергу в лікарні. І персонал, і пацієнти ходять у захисних медичних масках. Потім біля віконечка де, ймовірно, йде запис хворих, видно чоловіка, що лежить на підлозі. Скидається на те, що він мертвий, адже медики не намагаються надати йому необхідну допомогу.

Нагадаємо, що тепер міста Ухань, Хуанган та Ечжоу заблоковані. Влада відмінила рейси літаків, не їздять потяги, заблокований рух автотранспорту. Не працюють кінотеатри й торгові центри. Людям заборонили з'являтися на вулицях без медичних захисних масок. Усе через те, що ці міста стали відправною точкою розповсюдження для смертельного коронавірусу, який викликає атипову пневмонію та передається від людини до людини.

Як писав "Апостроф" раніше, китайські вчені з Пекіна, Наньніна, Нінбо і Ухані, звідки почав поширюватися небезпечний коронавірус, що став причиною смерті вже 25 осіб, припустили, що його джерелом можуть бути змії.