Названий регіон ЄС, де вже чекають танки Путіна

Лідер російської опозиційної політичної партії "Західний Вибір" Костянтин Боровий назвав регіон Євросоюзу, в якому громадяни очікують приходу російських військових.

Про це політик розповів в бліц-інтерв'ю "Апострофу".

"На жаль, на прикладі України ми бачимо, що це не психологічна або інформаційна війна. Вона включає в себе і стадію такої гарячої війни. Від неї і хочуть захиститися поляки, знаючи, що традиційно Росія представляла небезпеку для незалежності Польщі, століттями", - заявив Боровий.

Політик зазначив, що країни Балтії залишаються у зоні можливих конфліктів. У цьому контексті він нагадав про ситуацію з перенесенням пам'ятника радянському солдатові-визволителю в Таллінні в 2007 році, яке супроводжувалося масовими заворушеннями.

"У Латвії є традиційно підтримувана Росією точка нестабільності - Латгальський район (регіон на сході Латвії, – "Апостроф"), де жителі відверто і відкрито очікують танки Путіна", - зазначив Боровий.

Детальніше читайте в матеріалі "Апострофа": "Трамп привіз у Європу відповідь на російські ракети в Криму та біля кордонів ЄС - Костянтин Боровий".