RU  UA  EN

Четвер, 23 травня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.65
НБУ:USD  39.50
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 травня

22 травня

Всі новини

Українські студенти потрапили в страшну ДТП у Польщі, багато постраждалих: опубліковано фото

У ніч на середу, 30 травня, у Варшаві (Польща) автомобіль, в якому перебувало відразу десять українських студентів, потрапив у жахливу ДТП.

Про це повідомляє місцеве видання tvnwarszawa.tvn24.pl.

Відзначається, що аварія сталася близько 03:00, коли студенти поверталися додому з вечірки на річці Вісла. Водій легковика, який був у стані алкогольного сп'яніння, не впорався з керуванням, вилетів з дороги і зніс електроопору.

За словами рятувальників, вони жахнулися, коли підрахували кількість пасажирів в авто. Двоє людей перебували на сидінні поруч з водієм, п'ятеро - на задньому, ще двоє їхали в багажнику.

"Для того, щоб дістати людей, які були в багажнику пожежники використовували спеціальні гідравлічні інструменти... Це могла бути бійня", - сказав представник Державної протипожежної служби Міхал Конопка, підкресливши, що українцям "дуже пощастило".

Уточнюється, що всі постраждалі - студенти вищих навчальних закладів Варшави у віці до 20 років. Незважаючи на серйозні пошкодження автомобіля, важких травм вони не отримали.

Водієві загрожує тюремне ув'язнення терміном до 10 років і позбавлення водійських прав.

Скріншоти з відео / tvnwarszawa.tvn24.pl

Як повідомляв "Апостроф", раніше в передмісті столиці Угорщини Будапешта автобус з України потрапив у страшну аварію, в результаті якої постраждали щонайменше 28 людей.