RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

10 травня

Всі новини

Мережу підірвало відео з небіжчиком, що говорить, на похоронах в Ірландії

Під час похорону ветерана збройних сил Ірландії Шея Бредлі, який помер через тривалу хворобу, небіжчик розсмішив присутніх передсмертним жартом.

Товариші по службі Бредлі зняли похоронну процесію на відео і виклали його в групі ветеранів збройних сил Ірландії в Facebook.

Під час траурної церемонії, що відбувалася на кладовищі, з труни несподівано пролунав стук по кришці і почувся голос небіжчика. "Де, чорт забирай, я перебуваю? Випустіть мене звідси! Тут темно! Це що, священик? Це Шей! Я в ящику! Та не там, а тут - перед вами! Я помер", - збуджено говорив голос померлого.


На скорботних обличчях присутніх біля труни спочатку з'явилися усмішки, потім почувся сміх. На завершення Бредлі заспівав коротеньку пісеньку і сказав: "Я подзвонив, щоб попрощатися".

Пізніше дочка покійного Андреа пояснила, що її батько записав це повідомлення незадовго до своєї смерті. Запис було відтворено через колонки. Дочка покійного зауважила, що її батько був би дуже радий, якби міг дізнатися, скільки людей йому вдалося розсмішити.

"Нещодавно нас запитали, в чому різниця між військовим і цивільним гумором. Це просто: він чорний", - прокоментували це відео, яке підірвало соцмережі, ветерани ЗС Ірландії в Facebook.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Нью-Йорку серед білого дня дикий олень влаштував погром в салоні краси.