RU  UA  EN

Вівторок, 28 травня
  • НБУ:USD 40.02
  • НБУ:EUR 43.30
НБУ:USD  40.02
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 травня

27 травня

26 травня

25 травня

Всі новини

Чоловік по-звірячому покалічив мечем і вбив свого "суперника" - все відбулося на очах дівчини

Іспанець Карлос Санде Фідальго розшукав свою колишню дружину з її новим партнером в їхньому будинку відпочинку в Португалії і жорстоко вбив суперника на очах коханої. Протягом шести годин він мучив його за допомогою самурайського меча, відсікаючи йому геніталії.

Жахливу історію вбивства розповідає видання Mirror.

Як сказано в повідомленні, Карлос вистежив свою колишню кохану за допомогою GPS-маячка в маленькому португальському селі в муніципалітеті Понте де Ліма.

Він зв'язав її електричними кабелями і почав по-садистськи знущатися над її новим партнером. Протягом шести годин він катував його за допомогою ножів і самурайського меча катани, поки той не помер від мук. За повідомленням поліції, у загиблого були сильно пошкоджені геніталії.

Підозрюваного у вбивстві почали шукати після того, як друга жертва звільнилася від пут і повідомила про те, що сталося, в поліцію.

Вбивцю знайшли недалеко біля його будинку в іспанському місті Віго, біля мосту Ранде, який охоплює тутешню бухту. Він покінчив життя самогубством.

Як повідомляв "Апостроф", в Росії чоловік зарізав дружину на околиці міста Сатки в Челябінській області прямо перед маленькими дітьми.