RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Голий протест: французька актриса повністю оголилася на врученні кінопремії, відео

На церемонії вручення національної французької кінопремії "Сезар" 57-річна актриса Корін Масьєро роздяглася догола, щоб продемонструвати напис на своїх грудях "Немає культури - немає майбутнього". Таким чином вона протестувала проти закриття закладів культури через пандемію коронавірусної інфекції.

Відео цього пікантного моменту опубліковано на відеохостингу YouTube.

Під час церемонії нагородження актриса, яка повинна була оголосити номінацію за кращий костюм, з'явилася на сцені в костюмі осла, а її обличчя та інші відкриті частини тіла були забруднені червоною фарбою, що, ймовірно, символізувала кров.

Шокувавши публіку зовнішнім виглядом, Корін Масьеро на цьому не зупинилася. Вона повністю оголилася і прокоментувала це словами: "Зараз ми такі - абсолютні голі". Таким чином вона намагалася продемонструвати стан діячів культури в умовах пандемії.

Оголене тіло Масьеро стало живим транспарантом: на її грудях було нанесено напис: "No culture - no future" ( "Немає культури - немає майбутнього"), а на спині - звернення до прем'єр-міністра країни Жану Кастекса: "Поверни нам мистецтво, Жан" .

Під час свого виступу актриса підтримала акцію діячів мистецтв, які "захопили" театр "Одеон" в Парижі і вимагають відкриття культурних установ.

Обережно. Відео 18+


Деякі глядачі у відповідь на цей парфермонс нагородили Корін Масьеро оплесками, а були такі, які сором'язливо закривали очі руками.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Нідерландах офіційно скасували комендантську годину, введену через поширення коронавірусу. Згідно з рішенням суду, заборона суперечила праву громадян на вільне пересування.