RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

У Німеччині після страшного потопу знайшли десятки затонулих машин - в кожній з них можуть бути люди: фото

В результаті масштабного потопу, який обрушився на Німеччину, десятки автомобілів на федеральній трасі №265 потонули у великому потоці води.

Про це пише видання Фокус.

Влада південно-західних регіонів Німеччини повідомляє про руйнування житлових будинків і господарських будівель, які були знесені потопом і зсувами.

Для ліквідації наслідків негоди тільки в районі Блессем залучили шість вертольотів і 35 рятувальних шлюпок. На федеральній трасі №265 кілька легкових і вантажних автомобілів потрапили в "водну" пастку, через що були повністю затоплені.

Гідроакустичний апарат Баварського Червоного Хреста виявив 24 автомобіля в зоні повені, але до цих пір неясно, чи були в них люди. Пошукові операції триватимуть в суботу вранці, 17 липня.

Рятувальники Ерфтштадт припустили, що на затоплених вулицях навколо міста люди загинули в своїх автомобілях, оскільки рівень води в чотири рази більше від норми. За останніми даними на ранок 17 липня, в результаті руйнівного потопу в Німеччині загинули щонайменше 100 осіб, а кілька сотень жителів вважаються зниклими безвісти.

Раніше ми розповідали, що потоп в Німеччині прирівняли до військової катастрофи.