RU  UA  EN

Субота, 21 вересня
  • НБУ:USD 41.05
  • НБУ:EUR 45.60
НБУ:USD  41.05
Світ

Новини

20 вересня

Всі новини

Польські фермери придумали "ноу-хау" для боротьби з незаконними мігрантами. Відео

У Польщі фермери вигадали новий спосіб боротьби з незаконними мігрантами – почали поливати ділянки полів уздовж кордону з Білоруссю свинячим гноєм.

Про це писало "CenyRolnicze".

Читайте також: Польські фермери розблокували один з пунктів пропуску

Зокрема на відео, що почало нещодавно ширитись мережею, можна помітити, як спеціальна техніка розповсюджує на широку територію поля свинячий гній – кадри зафіксували уздовж кордону з Білоруссю.

Учасники загальнопольського протесту фермерів і "Руху молодих фермерів" сподіваються, що це допоможе в боротьбі з нелегальними мігрантами із мусульманських країн. На думку учасників, свинячий гній має відлякати мігрантів з огляду на релігійні переконання:

"Ми розраховуємо на те, що коли ми розіллємо свинячий гній, то нелегальні мігранти не будуть проходити через цю смугу, зважаючи на свої переконання і віру".

Варто нагадати, на початку червня видання "CenyRolnicze" повідомляло, що так звана "криза біженців" на польсько-білоруському кордоні існує вже тривалий час. І з огляду на те, що деякі поля розташовані близько до кордону з Білоруссю, польські фермери вирішили добровільно підтримати прикордонників у боротьбі з незаконними мігрантами та ще 9 червня оголосили про акцію "Годуємо. Обороняти теж будемо", а саме – систематично покриватимуть ділянки полів свинячим гноєм.

"Ми більше не будемо чекати, поки хтось щось зробить. Ми самі стаємо на захист наших кордонів. Ми будемо систематично поливати прикордонні смуги свинячим гноєм. Своєю технікою ми завжди будемо підтримувати наших офіцерів, які ризикують своїм життям заради нашої безпеки. Фермери годують, але вони також будуть захищати", – йдеться в повідомленні.

Раніше ми також повідомляли, що польські фермери хочуть до осені заблокувати кордон на одному з пунктів пропуску.

  • Вас також може зацікавити:

Поляки відновили блокаду кордону: на одному з пунктів пропуску не впускають вантажівки

Катастрофічні збитки: скільки Україні могла коштувати блокада кордону поляками

Польські фермери збирають акцію протесту через падіння цін на полуницю