RU  UA  EN

Вівторок, 16 квітня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.20
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 квітня

Всі новини

Путін перестав балакати про Порошенко: опублікована інфографіка

У Росії оприлюднили статистку, яка показує, що за останній рік президент РФ Володимир Путін перестав згадувати в своїх промовах президента України Петра Порошенка.

Відповідну інфографіку опублікував журналіст кремлівського пулу Дмитро Смирнов у своєму Twitter.

"Медведєв-Обама-Порошенко-Асад: про кого найчастіше говорив Путін останні чотири роки", — підписав Смирнов інфографіку.

Фото з Twitter Дмитра Смирнова

З опублікованої інфографіки випливає, що якщо на третій рік свого нинішнього президентського терміну Путін найбільше говорив про українського президента Петра Порошенка, то в четвертий рік він перестав це робити. Мало того, Порошенко не ввійшов навіть в список з восьми найбільш згадуваних Путіним персон. Також президент РФ в останній рік перестав говорити про американського президента Барака Обаму.

Разом з тим останні три роки Україна залишається однією із країн, які найчастіше згадує Путін у своїх промовах. Правда, в останній рік Путін говорив про Сирію частіше, ніж про Україну.

Як повідомляв "Апостроф", раніше соціальні мережі підірвало відео зі змонтованим пародійним інтерв'ю президента Росії Володимира Путіна.

У квітні на прямій лінії президент Росії Володимир Путін відповів на "дитяче" питання про президента України Петра Порошенка.