RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

Стало відомо про загибель героя Путіна з Донбасу

Одним із загиблих 20 травня в ДТП на гірській дорозі Цхінвал – Канчаветі у самопроголошеній республіці Південна Осетія виявився російський військовий, який воював за бойовиків на Донбасі та отримав від Путіна зірку героя.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав журналіст Іван Сіяк.

"Серед загиблих в аварії в Південній Осетії військових виявився 32-річний Герой Росії Т. Мусалаєв. Зірку героя він отримав у грудні 2015 року. "Він був нагороджений секретним наказом", — розповів "Лайфу" друг загиблого. Майор Т. Мусалаєв, уродженець Хасавюрта, закінчив Казанське вище військове командне училище, останні роки служив у військовій частині 20634". В/ч 20634 — це 19-та окрема мотострілецька бригада", - написав журналіст, додавши посилання на інформацію про участь цієї бригади у війні на Донбасі.

Він також зазначив, що Мусалаєв опублікував оголошення про знайомство з дівчиною, при цьому в нього є дружина і діти.

Як повідомляв "Апостроф", у самопроголошеній республіці Південна Осетія, яку значна частина міжнародного співтовариства вважає частиною Грузії, на гірській дорозі Цхінвал – Канчаветі впав у прірву автобус із російськими військовослужбовцями, внаслідок чого загинули шість офіцерів і ще 16 отримали травми.