RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.80
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  38.80
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

Міністра спорту України записали в жертви розіграшу з Росії

Російський пранкер Олексій Столяров, відомий як Лексус, подзвонив міністру молоді та спорту Ігорю Жданову від імені президента Всесвітнього антидопінгового агентства з пропозицією заснувати їх головну лабораторію в Україні.

Про це пише Life.

"Сьогодні як раз до нього приїжджала справжня делегація Всесвітнього антидопінгового агентства (WADA). І, мабуть, вони його засмутили, сказавши, що весь цей час він вів переговори не з президентом організації, а з нами. Тобто, він повірив, що глава WADA може говорити з акцентом по-російськи, що говорить про його непрофесіоналізм", — зазначив Лексус.

Він також розповів, що разом з пранкером Вованом дзвонив головi антидопінгового агентства США, який лобіював внесення мельдонію в список заборонених препаратів, а зараз ховає у себе Григорія Родченкова.

"Дзвонили з Міністерства спорту України і намагалися з'ясувати, що переважало в рішеннях цих агентств — політика або спортивні погляди. За фактом — політика", — додав пранкер.

Як повідомляв "Апостроф", раніше у мережі з'явилося відео, на якому показана розмова російських пранкерів Лексуса (Олексій Столяров) та Вована (Володимир Кузнєцов) з українською співачкою Джамалою, яка пізніше перемогла на музичному конкурсі "Євробачення-2016".

До того російський пранкер Володимир Кузнєцов, відомий як Вован, розіграв міністра культури Молдови Моніку Бабук.