Поранення "Мотороли": путінці побачили в бойовику нового Кутузова

Прихильники політики президента Росії Володимира Путіна відреагували на звістку про те, що бойовик Арсеній Павлов, більш відомий під кличкою "Моторола", був поранений в око.

Новину про поранення Мотороли активно обговорюють на інтернет-ресурсі інформаційного агентства РІА Новини.

"Головне — живий. Кутузову друзі укрів теж око підбили. Що було далі, в українських школах зараз не вчать — а дарма", "Тримайся, чоловік!", "Коли повернеться, він ще не один десяток правосекiв покладе", "Одужуй, Моторола! На радість друзям, на досаду ворогам", "Такої людини цим не зупинити. Правильна людина", "Моторолла, Тримайся! Все буде добре!" "Поки не побачу офіційного підтвердження відомствами ДНР про поранення того чи іншого бійця — не повірю. Протягом року стежу за укр змі. За ним Моторолу валили вже 4 рази. 3 рази на смерть", "Рік тому укросми вже писали про його смерть. Яка радість у них була", — пишуть путінці.

Нагадаємо, вчора так званий офіційний представник міністерства закордонних справ так званої ДНР Костянтин Долгов заявив про поранення одіозного лідера бойовиків Арсенія Павлова, який відомий під позивним "Моторола".

Як повідомляв "Апостроф", російський блогер Анатолій Несміян (el-murid), який є прихильником так званого проекту "Новоросія", допустив, що до поранення "Мотороли" може бути причетна Росія.

Читайте також матеріал "Апострофа": "Поранений Моторола-гад, їде в місто Ленінград": соцмережі потішаються над одіозним бойовиком ДНР.