Ватажок бойовиків ДНР образив російського прем'єра

Колишній ватажок бойовиків Слов'янська Ігор Стрєлков (Гіркін) вельми несхвально відгукнувся про весь російський державний апарат, висміявши в тому числі російського прем'єр-міністра Дмитра Медведєва за його ініціативи.

Про це Стрєлков заявив на зустрічі зі своїми поплічниками в російському Челябінську, передає "Сноб".

"Я багато разів говорив про ставлення до Путіна. Хочемо ми чи ні, Путін — глава держави. Я можу скільки завгодно критикувати його політику, але я проти нього не виступаю, інакше ми опинимося в союзі з тими, хто його прагне "спихнути". Ми об'єктивно розуміємо, що він — цвях, на якому тримається весь державний апарат. Більше в очах населення легітимної влади немає", - вважає Стрєлков.

"Дума легітимна у ваших очах? Хто її сприймає не інакше як збіговисько жирних дуп, шахраїв і пройдисвітів, олігархів, які штампують закони за гроші? Хто сприймає Медведєва? "Мішу-айфончика"? Я вільно це кажу, що мені? Я і так наговорив на весь Кримінальний кодекс. То він часові пояси змінює, то лампочки економії вводить, які ніхто в країні не виробляє...", - сміється над російським прем'єром Стрєлков.

Як раніше повідомляв "Апостроф", Стрєлков розповів, яким чином хоче прийти до влади в РФ.