RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

17 квітня

16 квітня

15 квітня

Всі новини

У Росії побили зухвалого кандидата в партію Путіна: опубліковано відео

У мережі опубліковано відео побиття мотоциклістом п'яного водія позашляховика "Лексус", в якому користувачі соціальних мереж упізнали учасника праймеріз "Єдиної Росії" в Підмосков'ї.

Агресивним водієм виявився 36-річний Олексій Большеданов, передає "medialeaks.ru".

Бійка між чоловіками сталася на лісовій стежці. На відео водій ще здалеку починає сигналити трьом мотоциклістам, а потім під'їжджає ближче, лається матом і виходить з автомобіля. Причина його невдоволення залишається невідомою. Водій намагається напасти на одного з мотоциклістів, але після удару швидко опиняється на землі. Чоловік безуспішно намагається завдати удару у відповідь, але отримує знову і знову, в результаті він опинився у великому кущі кропиви.

Обережно! На відео звучить нецензурна лексика!

У прес-службі "Єдиної Росії" журналістам "КП" підтвердили, що індивідуальний підприємець Большеданов дійсно брав участь у праймеріз партії. За інформацією видання, інцидент стався біля підмосковного села Крева.

Як повідомляв "Апостроф", у мережі бурхливо відреагували на численні випадки порушень з боку представників провладної партії "Єдина Росія" на праймеріз в РФ.