Зустріч Савченко з Ярошем спричинила обурення путінців

Зустріч української льотчиці та нардепа Надії Савченко з колишнім лідером "Правого сектору" (ПС), нардепом Дмитром Ярошем, спричинила хвилю обурення в росіян, які схвалюють політику президента РФ Володимира Путіна.

Новину про зустріч Яроша і Савченко на Донбасі активно коментують користувачі російського інформаційного ресурсу Lenta.ru.

"Ека її плющить, то за мир, то за війну, то за диверсії", "Куди дивиться ООН? Психічно хвора, війну знову затіває, а вони **лом клацають", "У них був секс?", "А Ярош показав їй свій шрам на **пі від поранення? А то раптом це не справжній Ярош?", "Так і вона не справжня, какли ж вже верещать. Зустрілися два агенти Путіна", "Війна диверсантів. Одна 2 роки ридала біля параші, іншому **аку відстрелили. Диверсанти, йопта", "Схоже, у Яроша теж голодування. Харю від'їв, аж блищить", "А як же заява про мирне вирішення конфлікту? Ось тварюка", "Ярошишка засмаглий такий, не вилазить з окопів, напевно", "Спалити відьму", "Нарешті, майже 2 години не було новин про Савченко, вже хвилюємося, чи не трапилося чогось", "Знову новини з психлікарні?", "Декілька днів тому вона, начебто, збиралася закінчувати війну. Забула напевно, ага", "2 літри горілки на сніданок дають про себе знати", "Два клоуни зустрілися", — коментують росіяни.

Нагадаємо, 6-7 червня Савченко і Ярош відвідали українських військових в Авдіївці та селищі Широкіно.

Як повідомляв "Апостроф", раніше у зв'язку зі скандальною заявою народного депутата Надії Савченко про готовність поїхати на окупований Донбас і розпочати прямі переговори з бойовиками росіяни висунули божевільну версію про те, що замість Савченко в Україну заслали загримованого актора Сергія Безрукова.