RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Як не забути смак м'яса: росЗМІ потішили антикризовими порадами для росіян

Російський журналіст та письменник Сергій Лойко розповів про опубліковану в одній з російських газет нотатку під назвою "Як не забути смак м'яса, сиру та овочів в кризу?".

Про це він написав у своїй колонці на сайті "Радіо Свобода".

"Гумор? Сатира? Баламутство? Ні те, ні інше, ні третє. Це пам'ятка. На повному серйозі. Порада ветеранам. Як обійтися без їжі... В травневому номері видання "Московський Ветеран", зі святим Георгієм і нерозлучним з ним драконом, підперезаними георгіївською стрічкою. З обов'язковими портретами Президента Путіна, Святого Патріарха Кирила, Мера Собяніна, героя Радянського союзу, льотчика Маресьєва, 60-70-річних ветеранів (цікаво, якої війни?) у формі, обвішаних орденами, медалями з ніг до голови, весь кольоровий чотирисмуговий номер шанованого видання присвячений патріотичному вихованню молодого покоління", - написав Лойко.

"Опус про те, як ветерану не забути їжу, цілком серйозний. Рясніє практичними порадами, як, наприклад, цей: "На бульйони не м'ясо, а курячі шиї або риб'ячі голови і хвости. Курячі та рибні супові набори коштують копійки, а смак бульйону той самий, що і від цілої курки і рибки. Так навіщо переводити на них м'ясо?" Дійсно, навіщо? Простіше повіситися. Несвятковий цей висновок напрошується сам собою навіть при короткому прочитанні решті московської та російської преси", - зазначив журналіст.

Як повідомляв "Апостроф", екс-глава Мінфіну РФ, голова ради Центру стратегічних розробок Олексій Кудрін відзначив, що рівень життя та реальні доходи населення Росії знижуються третій рік поспіль і це є новим серйозним викликом для економіки РФ.