RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

В Україні різко підтримали ідею розриву відносин з Росією

Користувачі соціальних мереж підтримали ідею розриву відносин з Росією.

Вони відреагували на заяву популярного українського блогера з ніком Гірка Цибуля, який в інтерв'ю виданню Online.ua заявив, що українці повинні повністю перервати всі відносини з Росією, а ті, хто допускає будь-які контакти з РФ, є національними зрадниками.

"Я не закликаю до розрізненості. Я вимагаю. Закликати — це "подумайте, може, треба чи ні". Я вимагаю, вона повинна бути. Ми повинні відключитися від цього го*носховища. Я не закликаю, я вимагаю. Я вважаю всіх, хто допускає контакт з Росією, національними зрадниками", — заявив популярний український блогер.

"Я створюю цивільний кластер, який повинен наполягати на тому, що з Росією повинні бути перервані відносини", — підкреслив Гірка Цибуля.

"А під час чуми як? Ти пропонуєш з щурами трошки дружити? Я не закликаю — я вимагаю. Я вимагаю, щоб ті, хто закликає до цього, були вигнані теж. Це не тема для обговорення", — вважає популярний блогер.

"Двома руками "ЗА", — коментує публікацію журналіст Юрій Карін на своїй сторінці у Facebook.

"Різко підтримав..." — пише на своїй сторінці у Facebook український військовий експерт Костянтин Машовець, що пише під ніком Мурлокотан Паштетофф-сосискин.

"Не підтримав. Від Росії треба дистанціюватися. Кажу це з 1991. І особливо з 2000. Але робити це не в урон собі. Є критична залежність від Росії в деяких економічних аспектах. Ось коли економічна залежність стане нульовою, тоді можна бути таким різким, як у статті. Потрібно бути не емоційним, а прагматичним, розважливим, мудрим, хитрим", "Якби у нас всі були з мізками, он на черкаських форумах завзято доводять, що це нормально — купувати російські товари, бо це, бачте, законом не заборонено, їх би на місце родичів убитих і поранених..." — коментують інші користувачі Facebook.

Як повідомляв "Апостроф", у березні у Верховній Раді був зареєстрований проект постанови про припинення дипломатичних відносин з Росією.

Читайте також матеріал "Апострофу": Весняне загострення: до чого призведе спроба України розірвати відносини з Росією.