Росіяни ополчилися на нові закони людей Путіна

У п'ятницю, 24 червня, Державна Дума РФ прийняла резонансний пакет антитерористичних законів, які передбачають довічне ув'язнення за міжнародний тероризм, а також зобов'язують операторів мобільного зв'язку, месенджери і соціальні мережі зберігати інформацію про розмови і листування користувачів.

Про це повідомляють "РИА Новости".

Зазначається, що авторами законів стали голова Держдуми з безпеки Ірина Ярова і керівник комітету Ради Федерації з оборони та безпеки Віктор Озеров.

Необхідно підкреслити, що відвідувачі сайту "РИА Новости" вкрай негативно відреагували на ухвалення таких резонансних законів.

"Маячня. Ніякого результату не буде. Лише ціни на мобільний зв'язок злетять в 2 рази і все. Недолуга ГД. Ярову взагалі на адекватність перевірити треба", "Давно стежу за діяльністю Ярової. Вона - типовий демагог, з тих, хто працює не для користі держави, а тільки щоб вислужитися перед начальством", - такі найбільш рейтингові коментарі на сайті.

Крім того, на вищевказані закони з гумором відреагували користувачі соцмереж.

Як повідомляв "Апостроф", 22 червня Держдума прийняла пакет законів про створення Нацгвардії, яка, зокрема, буде займатися припиненням масових заворушень у населених пунктах.