Російський журналіст вказав на моторошну стратегію росТБ

Російський журналіст Аркадій Бабченко розповів про страшну стратегію пропагандистського російського телебачення.

Про це Бабченко написав на своїй сторінці в Facebook.

"В селі телевізора, зрозуміло, не уникнути. За Першим йде чергова частина "Льодовикового періоду". Тільки хотів покликати дочку — хороший мультик, ми його любимо, до того ж нова серія, не дивилися ще — як мультфільм переривається на новини години. І тут же, без перерви — розбився ІЛ-76, шестеро загиблих, вибух у Багдаді, палаючі будинки, біжать люди, кров, смерть, страждання, війна, смерть, смерть, смерть... В дитячому мультфільмі", — обурюється російський журналіст.

"Вони психічно хворі люди. Люди, якi абсолютно не усвідомлюють, що таке добре і що таке погано. Для яких немає ніякої різниці, кому показувати смерть — дітям у мультфiльмах, бабусям в сімейних передачах. І вся країна на цьому зростає. І вся країна виховує покоління дітей, для яких трупи в мультфільмах будуть нормальним явищем. Вже стало нормальним явищем. Психіатричного відхилення відбувається вже ніхто не помічає", — пише Бабченко.

"Це у нормальної людини волосся дибки — б**ть, **анутые, ви чого робите? На біса ви дітям в мультфільмі розповідаєте про загиблих в терактi і людях, якi розбилися в літаку? Ви зовсім вже в своєму дебілізму голову втратили? Але в аудиторії — ні, жодних питань. Ну, подумаєш, трупи в дитячій передачі. Кожну годину. ЩОГОДИНИ!" — обурюється журналіст.

"От якщо на вулиці до вашій дитині підійде людина і почне показувати фотографії трупів, що ви будете робити? А по телевізору — нi, нормально. Отримали свою ін'єкцію в мозок — і нормально, і можна далі дивитися мультик. І адже навіть і не помітили цієї ін'єкції, навіть не помітили, що їм тільки що розкрили черепну коробку, поклали туди смерть, ненависть, негатив, війну, закрили і залишили в спокої до наступної ін'єкції, наступної процедури. Приємного перегляду", — підсумовує Бабченко.

Як повідомляв "Апостроф", раніше російський журналіст Аркадій Бабченко розповів про те, як футбольний чемпіонат Євро-2016 витіснив з інформаційного простору в Україні та в Росії війну на Донбасі.