RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

Відомий російський письменник висунув росіянам гучне звинувачення

Відомий російський письменник Дмитро Ліпскеров, коментуючи гучний скандал з п'яною вечіркою футболістів РФ, звинуватив росіян у лицемірстві.

Про це Ліпскеров написав на своїй сторінці в Facebook.

"Не люблю заздрість, святенництво, лицемірство. Футболісти Кокорін і Мамаєв погуляли в Монако, так що Перший був незадоволений. Дурні хлопці, які заробляють мільйони, які живуть з такими ж дурними жінками — огидні нам. Але, б**дь, це їх бабло, на свої гуляють і колобродять. Вся країна перебуває в чорної заздрості і злості. Пропоную — потрапте в збірну Росії, навіть таку. Х** вам! Сидіте і взагалі нічого зробити не можете! Ні дітей нагодувати, ні дружин забезпечити. Я вже не кажу про те, щоб виховати вищезазначених! А вже про те, щоб підняти свої ж**и і вийти на вулиці проти тотальної корупції, мільярдних статків бездарних чиновників, гіпер розваг оних, вийти проти власної опущенiсти: куди там!" — обурюється письменник.

"У всіх наших бідах збірна Росії з футболу винна! — так я зрозумів! Грайте в футбол! — як каже коментатор Василь Уткін", — додав Ліпскеров.

Нагадаємо, що відео, на якому футболісти російської збірної Олександр Кокорін і Павло Мамаєв веселяться в клубі на Лазурному березі в Монте-Карло, викликало гнів росіян.

Як повідомляв "Апостроф-Лайм", раніше Дмитро Ліпскеров зіронізував над відомим актором театру і кіно Гошею Куценко, який оголосив бойкот відпочинку в Туреччині.