RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Путінці біснуються з-за розмальованого в Києві танка

У прихильників політики російського президента Володимира Путіна викликала бурхливий резонанс новина про те, що в Києві розмалювали пам'ятник танкістам часів Другої Світової війни на проспекті Перемоги.

Новину активно обговорюють на російському інформаційному ресурсі Lenta.ru.

"П'янка свобода", "Коли вони вже тверезіти будуть", "Ну що ще можна взяти з цих мавп, вони тільки людей похилого віку-пенсіонерів бити вміють та валити пам'ятники, як тільки серйозний супротивник, так відразу котел і ниття укрів, що ми не знали, нас кинули", "Забрали б всі ці пам'ятники в Росію. Изгадять там все", "Танк по ходу до них споганили. Який м**до на ньому цей синьо-жовтий прямокутник за**ачил? Ще б тризуб впиндюрили", "В WOT переграли. Зимовий камуфляж зробили", "Без фантазії розфарбовували", "Дивно, чому там спадщина совка стоїть, а не, скажімо, гужовий візок бандерівців? Перемоха, знести нах!", — коментують росіяни.

Зазначимо, що на російському информресурсе пишуть, що танк, встановлений на проспекті Перемоги, брав участь у визволенні Києва, хоча насправді це не так.

"На знімку танк Т-34-85, який почав надходити у війська в січні 1944 року. Київ звільнили в листопаді 1943 р. Хотіли до свята 7 листопада, але вийшло трохи пізніше", — пише росіянин в коментарі.

Як повідомляв "Апостроф", 28 червня, в День Конституції, зламали прапор України, який було встановлено на адміністративній будівлі Былбасовского селищної ради в Донецькій області.