RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

Всі новини

Нові подробиці захоплення російських командирів на Донбасі: путінці сходять жовчю

Служба безпеки України (СБУ) збурила прихильників режиму президента РФ Володимира Путіна новими подробицями про російських військовослужбовців, затриманих українськими бійцями поблизу села Троїцьке Луганської області.

"Під час бойового зіткнення в ніч з 10 на 11 липня були затримані двоє бойовиків, третій від отриманих поранень загинула. Один з них виявився командиром взводу незаконних збройних формувань, громадянином РФ, уродженцем Северодвинск, Архангельська області. Загиблий бойовик також був росіянином, родом з Омська", — повідомляє прес-служба СБУ.

Співробітники СБУ вилучили документи затриманих і їх особисту зброю. Відзначається, що затриманому надано медичну допомогу.

Про реакцію путінців свідчать їх коментарі на сайті російського видання Lenta.ru.

"Його катували в Гуантаному, я б сам зізнався що я росіянин, навіть незважаючи на російський паспорт", "І на кого будемо міняти .....", "Уродженець Северодвинська "прибув для проведення терактів на підводному човні". Маячня", "Ополченці з паспортами в бій ходять...Хоча є варіант що це росіянин, який воював на боці ВСУ і зараз влаштовують цей спектакль...". Ці з таким же нібито російським громадянством, на яких Савченко міняли?"Задовбали мусувати цю тему. Російських військ немає і не було, окремі ідіоти-невдахи-на-батьківщині були, є і, на жаль, будуть", - пишуть росіяни в коментарях.

Як повідомляв "Апостроф", в СБУ опублікували відео допиту одного із затриманих російських бойовиків.