Порошенко довів до істерики адептів Путіна заявою стосовно Донбасу

Прихильники режиму президента РФ Володимира Путіна істерично відреагували на заяву президента України Петра Порошенка про те, що Київ у рамках Мінських домовленостей виконав 95% політичних зобов'язань і 100% — у секторі безпеки.

Про це він заявив на брифінгу після зустрічі з прем'єр-міністром Канади Джастіном Трюдо, передає російське пропагандистське видання "РИА Новости".

Канадський прем'єр зі свого боку зазначив, що Україна зробила дуже складні кроки, і підкреслив, що необхідно продовжити тиск на Росію.

"Як язик не відсох від такої брехні!", "Суцільна липа, як завжди. Виконання Україною зобов'язань - 0%", "А чого тільки 95%? Треба було ляпнути 195% !!!", "От же брехун.... Жоден пункт Мінська 2 не виконаний. Перегара у витверезник", "Як у нього 95% вийшло? Я три рази на калькуляторі рахував. У мене вийшло в одному варіанті 1,78346%, в іншому - 3, 43702% а в третьому взагалі мінус 4,536017%. Нічого не розумію..", - кепкують росіяни в коментарях.

Як повідомляв "Апостроф", сьогодні прихильники режиму Путіна бурхливо відреагували на заяву української льотчиці, народного депутата Надії Савченко про те, що війна між Росією і Україною може закінчитися вже в цьому році.