RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

В Росії дізналися про покарання випускникам ФСБ за скандал навколо їхнього VIP-кортежу

Випускники московської академії ФСБ, які проїхалися по Москві на десяти чорних автомобілях Gelandewagen, швидше за все відправляться служити в далекі гарнізони.

Про це повідомляє російське видання Forbes.

"Щодо винних осіб прийняті принципові персональні рішення щодо зміни умов проходження ними служби", - заявили в прес-службі ФСБ.

За інформацією ЗМІ, випускників московської академії ФСБ відправлять за Урал, а тих, хто відмовиться — у відставку. Зазначається, що до інциденту у багатьох з них було розподіл на підрозділи Москви і Московської області.

"Подібні покарання ніколи не практикувалися й не будуть, — вважає ще один чоловік, близький до академії ФСБ. — А якщо їх відправлять за Урал, будуть радіти: там платять більше", - сказало джерело видання, близьке до правоохоронних органів РФ.

Однак екс-начальник аналітичного управління КДБ СРСР полковник Володимир Рубанов з даними заявою не згоден.

"За змістом це повинно бути покарання, а як насправді — ми не знаємо деталей, кого і куди відправили", - вважає Рубанов.

Нагадаємо, росіяни висловили бурхливе обурення з приводу інциденту з випускниками академії ФСБ у Москві.

Як повідомляв "Апостроф", в РФ випускників академії ФСБ, які влаштували заїзд по Москві на дорогих авто, звинуватили в зраді батьківщині.