RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

Масштабним кадровим перестановкам Путіна присвятили яскраву карикатуру

У мережі показали карикатуру, яка висміює кадрові перестановки, які влаштовує президент РФ Володимир Путін.

Опублікували карикатуру в Twitter Покетсвин.

"Доступно про наболіле", — підписав автор твіту малюнок.

На ньому показано, як президент РФ Володимир Путін викидає силовиків ногою з Кремля, а вони знову туди повертаються.

Малюнок з Twitter Покетсвин

Нагадаємо, вчора президент РФ Володимир Путін звільнив посла РФ в Україні Михайла Зурабова. Після цього Росія запросила у України агреман на призначення послом Михайла Бабича, який раніше очолював прикордонну службу ФСБ.

Нещодавно Путін провів низку кадрових перестановок у органах влади. Так, він підписав указ про відставку так званого губернатора Севастополя Сергія Меняйло. Також президент РФ звільнив з посади губернатора Ярославської області Сергія Ястребова, а тимчасово виконуючим обов'язки глави регіону призначив Дмитра Миронова, який раніше обіймав посаду заступника міністра внутрішніх справ РФ. Крім того, президент Росії відправив у відставку губернатора Калінінградської області Миколи Цуканова, який став повпредом в СЗФО, і призначив тимчасово виконуючим обов'язки губернатора Калінінградської області керівника Калінінградського УФСБ Євгена Зиничева.

Як повідомляв "Апостроф", є думка, що новий посол Росії в Україні, виходець з ФСБ Михайло Бабич має намір дестабілізувати і послабити державну владу в Україні.