RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

17 квітня

Всі новини

Путіна звинуватили в загажуваннi українських під'їздів

Композитор і депутат Верховної Ради Євген Рибчинський, син українського поета Юрія Рибчинського, заявив, що за брудні українські під'їзди і погані запахи в них несе відповідальність особисто президент РФ Володимир Путін.

Про це Рибчинський написав у своєму блозі на УП.

Він зазначив, що раніше в Україні було чисто, як у храмі, але дала свої плоди "москалiзацiя".

За словами Рибчинського, інші наслідки цілеспрямованих диверсій Кремля — це корупція серед чиновників і гігантська розруха в економіці.

Нардеп заявляє, що агресія Москви проти Києва триває не 25 років, а чотири століття.

У тому, що українці вважали росіян своїми братами, Рибчинський звинувачує Богдана Хмельницького. А у тому, що в Україну прийшло московське православ'я, звинувачує підкупленого Юрія Хмельницького.

Слова Рибчинського активно обговорюють на російському інформаційному ресурсі Lenta.ru, вони викликали багато негативу і сарказму в путінців.

"У всьому звинувачують інших тільки невдахи", "Путін тепер не тільки багатоликий, але і, як би це культурніше висловитися, багаточленистий, раз встигає справляти потреби у всіх українських під'їздах", "Порожні пляшки в парках і водоймах — теж однозначно він!" "Українські депутати вже нічим здивувати не можуть. До цирку теж звикають", "Ох вже цей Путін, скрізь встигає", "Це пряме обожнювання, це навіть більше, ніж культ особистості", "Намагається з себе провину перекласти", — коментують росіяни.

Як повідомляв "Апостроф", раніше Євген Рибчинський відзначився забавним ляпом: він назвав Україну труною.

Також Євген Рибчинський заявляв, що російська попса робить з українців рабів.