Путінці радіють мітингу Савченко

Прихильники політики президента РФ Володимира Путіна позитивно відреагували на мітинг біля адміністрації президента України Петра Порошенка з приводу якнайшвидшого звільнення українських військовополонених та українських політичних в'язнів в РФ, який влаштувала народний депутат від "Батьківщини" Надія Савченко.

Відповідні коментарі росіяни залишили на сайті LifeNews.

"Вона людина взаємозв'язку слів+справи! Молодець!", "Надя жжот! Пора покласти край бандерівському правлінню в Україні, всіх бандерлогів в топку. Весь нинішній склад уряду пропустити через сміттєві баки, президента в першу чергу. Всіх представників Ради публічно відшмагати на Майдані", "які ж люди недалекі - за себе і своїх дітей не протестують, а ось за власність олігархів: шахти, заводи, .. вони йдуть вмирати на Донбас. ЩО на Донбасі забув простий український громадянин - адже він, не розуміючи, захищає ЧУЖУ власність яку хунтовські олігархи оторочили вишиванками", "Довиступається, вб'є її СБУ так і справа з кінцем))", "Даєш Надюху в президенти", "мінімум посадять за зраду Батьківщині , максимум СБУшники грохнуть і звалять на вилазку ДНР/ЛНР", - пишуть путінці.

Як повідомляв "Апостроф", раніше путінці засумнівалися в словах Савченко про те, що війна між Україною і РФ може закінчиться в цьому році.