RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

У путінців ажіотаж навколо повідомлення ФСБ про український прорив до Криму

У прихильників політики президента РФ Володимира Путіна викликала ажіотаж гучна заява Федеральної служби безпеки (ФСБ) РФ про те, що українські диверсанти проникли до окупованого Криму.

Новину активно обговорюють на російських інформаційних ресурсах Life.ru і Lenta.ru.

"Було б непогано тепер через ООН визнати СБУ терористичною організацією!", "Якщо військовослужбовці іншої держави, то це факт вторгнення, правомірно дати відповідь", "Душевно випитати у затриманих про те, хто їх направив з агресією на нашу територію, і дати військово-політичну відповідь", "Навіть ноту протесту нікому відправити. Невже вся країна безбожників? Так не буває. Щось не договорюють. Не вірю. Хоча, напевно, не можу повірити. Маячня. Їм залишилося просто піти війною через наші кордони. І підуть же таки "безсмертні" оболванені та закодовані, причому їх мамки будуть клясти в цьому РФ, що довели-таки їхніх діточок взяти зброю", "Пропоную скинути ці 40 кг тротилу на Київ чи Львів", — коментують новину на ресурсі Life.ru.

"Ну що, ребя, карти розкриті. Україна = ІДІЛ. Терористична держава", "Ну що, типу війна? Чому мовчить ВКЗ Росії?!", "Я не зрозумів, а якого хе ми ще не роздовбали хохлів за оголошення нам війни?", "Довго ще ці мавпи будуть безкарні?", "Чубаті папуаси нариваються", "Не захотіли одразу вирішити українське питання, тепер отримуємо", "давно час примусити до миру свідомітів", "Так, я щось не зрозумів... Це журналістська качка, чи дійсно мав місце прямий збройний напад силових відомств суміжної держави на Росію? Тоді де всі скупчення військової техніки? Де часткова мобілізація? Де відгук працівників посольства? Де екстрене засідання ООН? Де ультиматум, на видачу чиновників, хто віддав такий наказ, нарешті?" — коментують заяву ФСБ росіяни на ресурсі lenta.ru.

Нагадаємо, в Службі безпеки України заяву ФСБ про проникнення в Крим українських диверсантів спростовують.

Читайте також подробиці інциденту в місті Армянськ в окупованому Криму, де нібито вбили співробітника ФСБ.