RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

Віце-спікер Ради розповіла, як збентежила дружину Путіна

Перший віце-спікер Верховної ради Ірина Геращенко поділилася спогадами про зустріч з президентом РФ Владимиром Путіним, яка сталася в 2000 році, коли він балотувався на перший термін.

Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook.

Геращенко повідомила, що тоді займалася політичною журналістикою, в тому числі російської тематикою. Віце-спікер Ради розповіла, як її акредитували на голосування, прийнявши за родичку тодішнього голови Центробанку Віктора Геращенка.

Вона згадала, що Путін прийшов на виборчу дільницю разом з дружиною і Чубайсом. Після того, як Путін проголосував, вона запитала в його дружини, як зміниться їхнє життя після виборів. Та у відповідь зніяковіла і стала говорити про друзів, які нещодавно приїхали до них з Пітера, і що зустрічі з друзям їм дуже важливі.

Також перший віце-спікер Ради згадала, як разом з іншими телевізійниками вечеряла та дискутувала про те, яким буде новий російський президент.

Як повідомляв "Апостроф", нещодавно третій президент України Віктор Ющенко згадав, як вісім років тому дві третини українців мріяли бачити Путіна президентом.