RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

У мережі сміються над дрімучістю нового путінського омбудсмена

У соціальних мережах посміялися над невіглаством Анни Кузнєцової, яку президент РФ Володимир Путін призначив новим уповноваженим з прав дитини.

Про дрімучість Кузнєцової пишуть користувачі Twitter.

"З новим омбудсменом нас!" — пишуть у Twitter Самый Быстрый Слон, публікуючи цитату Кузнєцової, в якій та розхвалює "порівняно нову науку телегонiю" і заявляє, що якщо в жінки було декілька партнерів, то в неї може народитися слабка дитина.

Зазначається, що насправді телегонія не наука, а забобони, які були до того, як у XIX столітті з'явилася генетика.

"Зустрічаємо нового уповноваженого з прав дитини в Російській Федерації!" — пише у своєму Twitter опозиціонер Олексій Навальний. Він також наводить цитату з промови Кузнєцової про телегонiю.

"Астахов все-таки непоганий мужик був", "Чого ви, все в тренді. З новим міністром освіти буде в парі працювати", "Як би у неї дізнатися - а якщо акти були в презервативах, то замість дитини у жінки може з'явитися зимова гума, наприклад?" "Якщо взимку були акти - зимова, влітку - лiтня, а в Каліфорнії - всесезонка", "Хто цю дуру пустив в уповноважені?!", "Які роботодавці - такі і працівники. З яких таких на посаді повинна бути розумна і освічена людина?", "Росіян не перемогти, тому що клітини російської матки мають хвильову пам'ять (с) Отто Фон Бісмарк", "Вікіпедія: "Телегонія зізнавалася в СРСР в 1940-1950-х року у часи панування лисенківщини", "Де там петиція за повернення Астахова?", "Цей омбудсмен теж зламаний, нового можете не нести - виявиться яким-небудь педофілом", "Якесь похмуре середньовіччя... ой відчуваю: будуть відьом на вогнищах палити...", "Пекельне пекло", — коментують користувачі Twitter.

Зазначимо, що в нового уповноваженого з прав дитини в РФ шість дітей, вона займає посаду виконавчого директора Асоціації організацій щодо захисту сім'ї. Кузнєцова змінила на посту Павла Астахова, який обіймав цю посаду з 2009 року.

Як повідомляв "Апостроф", Павло Астахов став героем скандалу після того, як у лікарні, спілкуючись з дітьми, які вижили при трагедії на озері в Карелії, поцікавився у однієї з дівчаток: "Ну що, як поплавали?"