RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

​Виклик Порошенка на допит: в Росії сиплють їдкими глузуваннями

Звістка про те, що Генеральна прокуратура України (ГПУ) викликала на допит українського президента Петра Порошенка, викликала шквал насмішок у прихильників політики російського президента Володимира Путіна.

Новину активно обговорюють на російському пропагандистському ресурсі РИА Новости.

"Чергове зображення роботи, як і з Аваковим?", "Черговий водевіль?", "Гра типа: у нас в Україні недоторканних немає. Але цей "політичний фінт" для скудоумного і збоченого забугiр'я, але не для розсудливої людини, яка вміє аналізувати", "А чого чекати, прямо там треба було брати його. Ось усi б поржали", "Порошенко на допиті в бупрі. Першу серію комедії дивіться на каналі "Країна-404", "Це "робота на заокеанську" публіку. Хто тільки повірить цьому "допиту", "Сподіваюся, допит буде з пристрастю, як в закритих тюрмах? Ха, не смішіть людей, визивальники, — коментують путінці.

Як повідомляв "Апостроф", про виклик Порошенко на допит повідомив генеральний прокурор Юрій Луценко. За його словами, допит пройде після того, як президент України повернеться з поїздки в США. Порошенко повинен дати свідчення у справі про події дворічної давнини на Майдані.