RU  UA  EN

Вівторок, 16 квітня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.20
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 квітня

Всі новини

Савченко розбурхала путінців новою заявою

Народний депутат із "Батьківщини" Надія Савченко виступила за надання особливого статусу для всієї території України, а не тільки для частини Донбасу.

Про це вона повідомила в ефірі телеканалу "112 Україна".

За словами Савченко, в Україні настав час для децентралізації, але її не можна проводити лише для одного окремого регіону. Вона вважає, що це влаштує і Донбас.

"Росія викидається за кордон, закривається міждержавна кордон і наводиться порядок і лад у своїй країні", - сказала Савченко.

Слова українського нардепа викликали бурхливу реакцію у прихильників політики президента РФ Володимира Путіна, які залишили відповідні коментарі на сайті "РИА Новости".

"Ось це правильно! Територія України повинна бути ізольована від усього світу як ракова пухлина, як лепрозорій!", "Що вони тільки не роблять лише б не виконувати мінські угоди, викинути РФ за кордону...які межі...чому РФ", "Особливий статус від кого??? Ну і каша у неї в голові!! Нехило її ковбасить, однак..", "Так Україна і так має "особливий статус": вся країна як "палата N°6".. Куди вже далі?)))", "Порошенко заявив: Повернули Савченко — повернемо і Крим! Росія уточнює: Повернули Савченко — повернемо і Януковича!", - так звучать самі топові коментарі на сайті.

Як повідомляв "Апостроф", російські ЗМІ дізналися, коли Надія Савченко може зустрітися з ватажками ЛНР і ДНР.