RU  UA  EN

Вівторок, 19 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 березня

Всі новини

Вбивство Жиліна: журналіст висміяв версію з "українським слідом"

Український журналіст Денис Казанський висміяв версію про причетність українського угруповання до недавнього вбивства лідера сепаратистського угрупування "Оплот" Євгена Жиліна.

Про це Казанський написав на своїй сторінці в Facebook.

"Ахаха, ну нарешті! Я чекав, коли вони це вимовлять", — зазначив він, опублікувавши скріншот з російської "Комсомольської правди", де з посиланням на военкора цього видання стверджують, що Жиліна вбила українська ДРГ.

Російський военкор Дмитро Стешин заявив, що Жиліна вбила українська ДРГ, так як на Донбасі легко можна заїхати на лінію іншої воюючої сторони.

Нагадаємо, сепаратиста Євгена Жиліна застрелили у ресторані "Вітерець" під Москвою.

Пост Казанського зібрав понад 560 лайків і більше 80 коментарів, ось деякі з них.

"Їдеш на Донбасі по навігатору і випадково з жахом заїжджаєш в підмосковний ресторан", "Просто гордість розпирає за наші українські ДРГ", "А що?! Такі вони, наші ДРГ. вони всюдисущі ніндзя. Нехай ходять і оглядаються!", "Українська ДРГ в серці Рубльовки" — ми все крутіше день від дня! Чи це ми від Авдіївки рикошетом?!", "Прям якийсь український Моссад, кара наздожене кожного", "Українські ДРГ переходять на новий рівень, молодці, чо", "Хоч і банальщина вже, але запитаю: а візитку знайшли?", — сміються в соцмережі.

Як повідомляв "Апостроф", екс-лідер "Правого сектора" Дмитро Ярош заявив, що вбивство Євгена Жиліна це прояв "божого гніву".