RU  UA  EN

Середа, 22 травня
  • НБУ:USD 39.45
  • НБУ:EUR 42.55
НБУ:USD  39.45
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

22 травня

21 травня

Всі новини

Зрив концерту Потапа і Насті Каменських в Україні: у путінців ажіотаж

Адепти політики президента бурхливо відреагували на зрив концерту українського дуету "Потап і Настя" у Хмельницькому активістами українських націоналістичних організацій.

Коментарі путінців опубліковані на сайті Lenta.ru.

"Черговий загрозу українській державності було дано рішучу відсіч! Слава Буратині!", Пам'ятники скінчилися, тепер правосєкелі взялися за свою попкультуру. Правильно, треба щоб народ чув і співав лише "щеневмерлу", "правосєки євроінтегратори на сторожі толерантності", "хіба це новина? це буденність для України", "Затриманих немає, фашизму немає, вони ж діти. Такими темпами і України скоро не буде", "А хохли взагалі то збираються працювати? Або так і думають продовжувати мітингувати? Якщо робити не куй то йшли б у військкомат і в АТО...", "Потап з Настею намагалися за старою хохлятської традиції на 2х стільцях всидіти .. не вийшло", "Ну ось, після цього думаю ще дві публічні особи України, будуть плювати в її бік. Хохли прийміть вітання, так тримати:-)", - так звучать топові коментарі на сайті Lenta.ru.

Як повідомляв "Апостроф", в мережі опублікували відео з конфліктом на клубу в Хмельницькому, де повинен був пройти концерт Потапа і Насті Каменських.