RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Всі у світі дивляться зомбоящик Путіна: у РФ ажіотаж навколо інциденту з Кисельовим

У Росії викликав бурхливий резонанс скандал навколо одіозного російського пропагандиста Дмитра Кисельова, через якого російського посла викликали в Міністерство закордонних справ Угорщини.

Новину активно обговорюють користувачі різних російських інформаційних ресурсів.

"Чекаємо істеричну відповідь від нашого МЗС", Який же Кисельов долб***б", — пишуть відвідувачі сайту TJournal.

"Дограються кремлівські ляльководи та інструктори пропагандистів до конфлікту зі Східною Європою і подачею позову за окупацію і збитки цих країн соцтабору", "Кисельов заразвсю історію перегляне, скрізь у нього кольорові революції і держдеп. Прогресуюча параноя спати йому не дає, по-іншому він не зможе, вибачте, це обличчя російської пропаганди, яка від радянської нікуди не пішла", "Які угорці молодці, браво! Так їх, фашистів кремлівських, і геббельса цього з лискучою пикою старої діви...Молодці!", "Російські пігмеї тужать про колишню велич", "Кисельов у своєму завзятті зашкалює", "Феноменальна здатність росіян наживати ворогів!", "А повстання Пугачова теж, мабуть, кольорове? Ась, Кисіль?", "Незабаром від Нігерії будемо потиличники отримувати", "Всі у світі дивляться зомбоящик Путіна", — коментують скандал відвідувачі на сайті "Ехо Москви".

"Якщо б у Москві викликали угорського посла в МЗС по кожній фразі угорських ЗМІ про Росію, то він швидко стоптав би свої черевики", — додав Кисельов. Молодець Кисельов!", "Ой, Ой. А якщо ми будемо викликати за кожну гидоту послів в МЗС, то до Лаврова буде черга на кілька років вперед. Він тоді і ночувати буде на роботі", "Мадяри лютували у ВВВ на території СРСР. Їм носом Росія не тикає", "Згоден з Кисельовим... Оголосіть мені санкції", — коментують скандал зі своїм улюбленцем Кисельовим прихильники політики президента РФ Володимира Путіна на російському пропагандистському ресурсі "РИА Новости".

Як повідомляв "Апостроф", сам Кисельов заявив, що не має наміру відмовлятися від своїх слів про Угорщину.