RU  UA  EN

Середа, 26 червня
  • НБУ:USD 40.40
  • НБУ:EUR 43.15
НБУ:USD  40.40
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 червня

Всі новини

Тисніть ВІЛ тракторами: в мережі сміються над "українським слідом" епідемії в РФ

У соціальних мережах продовжують висміювати публікацію російського ЗМІ, в якій йдеться про причетність українців до епідемії ВІЛ в Єкатеринбурзі.

Над публікацією видання Ura.ru сміються користувачі Twitter.

"БЛИСКАВКА! На кордоні з Україною російські митники затримали фуру з 10 тоннами ВІЛ", — зі сміхом пишуть в Twitter Мид Роисси.

"Я так і знав! Меч сови ВИЧом отруєний і вонзен в Урал", — жартує користувач Twitter Усеня Бен Яцен.

"Чому ще не заборонено ввезення ВІЛ в Росію? Чому його ще не тиснуть тракторами?", "Витчина", "Одну? Слава богу! Значить, решта пройшли нормально", "Цього добра нам для них не шкода, надішлемо скільки потрібно і навіть зверху", "Тю, і що, не знають, що робити? Тракторами тиснути, як і всю санкционку", "Той Урал, то Воронеж! Цілилися в Кремль. Або туди вже ракети з коров'ячим сказом потрапили?", "Продам ВІЛ недорого. Не Китай! Опт", "Це робота укро дрг альфонсів-ВIЛiнфiкованих імені Степана Бандери", "Треба організувати iмпортозамещення ВІЛ в Росії!", "Знову УкрДРГ? Непогано", — коментують інші користувачі Twitter.

Як повідомляв "Апостроф", в російському Єкатеринбурзі заявили про епідемію ВІЛ: цією хворобою там заражений кожен 50-й житель.