RU  UA  EN

Неділя, 29 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Світ

Новини

28 вересня

27 вересня

Всі новини

В России случился курьез с флагом Украины: в сети смеются

Під час святкування Дня національної єдності Росії, 4 листопада, на логотипі першого в Калінінграді регіонального форуму національної єдності була вивішена карта, на якій, зокрема, окупований РФ Крим та території Донбасу, які перебувають під контролем бойовиків ДНР і ЛНР, були відзначені як частину України.

Про це повідомляє російське інформагентство Regnum.

Також в РФ звернули увагу, що Молдова зображена з включенням до її складу так званого Придністров'я. Комі цього, карта Калінінградській області була пофарбована в державні прапори Німеччини і Польщі, а російський прапор в кольорах даній області взагалі був відсутній.

Відзначається, що ця карта і роздатковий матеріал з нею були в цей же день спалені. Влади Калінінградської області РФ заявили, що карта була обрана з фестивалю національних культур 2013 року. Більш того, відповідальних за підготовку заходу співробітників пообіцяли притягнути до дисциплінарної відповідальності.

На даний інцидент відреагував російський журналіст Олег Кашин.

Як повідомляв "Апостроф", в мережі посміялися над фото з одіозними російськими політиками на святкуванні Дня єдності Росії.