RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

Всі новини

З'явилася реакція з РФ на заборону на в'їзд в Україну дочки Алли Пугачової

У росіян викликала бурхливу реакцію заява Служби безпеки України (СБУ) про те, що відомій російській співачці і актрисі Крістіні Орбакайте, доньці знаменитої артистки Алли Пугачової, може бути заборонений в'їзд в Україну.

Свої емоції з цього приводу росіяни висловлюють в коментарях до новини на сайті пропагандистського телеканалу "Life".

"Але дозвольте! А як же тоді нашій творчій "еліті" батьківщиною торгувати?", "В Штати їй в'їзд закрийте і виїзд з Росії!! Ось заживе!!", "Взагалі-то давно треба було заборонити в'їзд мафії Пугачової. Вони повинні визначитися - їм найголовніше життя російських України або бабло, яке вони гребуть там. Щось мафія Пугачової ніяк не допомогла Донбасу. Ні речами, ні грошима і ні їжею. Жодного заклику припинити бійню", "Просто зобов'язані заборонити! Нехай місцевим лохам фанеру втирає", "Їй то За що???!!! )))", "Чим же вона не догодила. Начебто до укрів лояльно ставиться. Ось зрозумій їх кострюлеголових", "У городі бузина, а в києві дядько, тобто це є повна нісенітниця і це є нинішня Україна", Ні, не так. У городі бузина, а в Києві у кондитера Порошенка поїхав дах..)))", "Навіть так достатньо - в городі бузина, а в Києві Порошенко...", "СБУ треба заборонити в Україні співати під фанеру, тоді планетарна система однієї старіючої зірки відвалить сама собою. Включаючи долговязу гренадершу", "Господи! А ця ніж їм не догодила? Наполовину литовка, наполовину американка...Та і в політику, як би, не лізе. І чьо? Допомогли Христині литовські корені?", "Не догодила тим, що не намагалася догоджати...)))", "Підозру викликають не ті, кому в'їзд в країну 404 заборонено, а ті, кому він ще дозволений...)))", "Заборона на в'їзд в Укрорейх - це свого роду знак якості для будь-якого артиста Росії...)))", "А хто це на фото? Орбакайте страшненька токаю і співає огидно. Так що українці багато втратили", "Їй вже тут грошей не вистачає?", Таки це її проблеми... і тих хто купив квитки! )))", - пишуть коментатори.

Як повідомляв "Апостроф", співак Віктор Павлік порадив Христині Орбакайте виконувати свої хіти в Києві українською мовою.