Зберігач злодійського общака: грузинський професор різко висловився про Путіна

Грузинський публіцист, історик, професор Державного університету Ілії Олег Панфілов вважає, що російський президент Володимир Путін хоче виглядати лідером світового масштабу, а залишається хранителем злодійського общака.

Про це Панфілов сказав в інтерв'ю Крим.Реалії.

Професор зазначив, що зараз Путін відчайдушно хапається за останню соломинку, щоб хоча б у власних очах виглядати лідером світового масштабу. На думку Панфілова, насправді президент РФ як і раніше залишається хранителем злодійського общака з відібраних територій.

Історик вказує, що Москві ніколи не було діла до долі біженців, яких за 25 років після розвалу СРСР було кілька мільйонів тільки в результаті сепаратистських воєн.

Панфiлов прогнозує, що у "великий світ" Путіна вже не пустять, він буде перетасовувати сепаратистів і надувати щоки, поки від нього не підуть останнi "друзі".

"Оскільки Путін сам йти не хоче, майбутнє частини пострадянського простору буде слідувати старому міфу про "старшого брата", поки грошей підтримувати братерські відносини вже не буде", — підсумовує грузинський публіцист.

Як повідомляв "Апостроф", раніше Панфілов розказав, що Путін дуже швидко втрачає своїх партнерів серед лідерів інших країн.