RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

5 травня

Всі новини

У США спрогнозували наступ Путіна на Київ і повернення Януковича

Американський письменник і журналіст Джеймс Кірчик описав похмурий сценарій, згідно з яким президент РФ Володимир Путін завоює Київ, а Віктор Янукович знову займе пост президента України.

Сценарій масштабного російського вторгнення опублікований на сайті Foreign Policy.

Згідно з прогнозом Кiрчика, в 2019 році президентом України стане Михайло Саакашвілі, а за рік до цього США і ЄС скасують санкції проти Росії, і та, отримавши новий приплив сил, незабаром після обрання Саакашвілі почне новий наступ.

За сценарієм Кiрчика, російська армія захопить "зухвалого грузина, який після російсько-грузинської війни 2008 року зайняв найвищу сходинку у списку ворогів президента Росії", і відтіснить українські війська "в західне місто Львів, яке давно вже стало батьківщиною українського націоналізму, а тепер на додачу до всього і новою столицею залишкової проєвропейської держави".

Письменник описує, що після цього "Янукович, вийшовши з запою на своїй дачі під Ростовом-на-Дону, буде посаджений на російський літак і його відправлять в Київ, де вiн поверне собі "пост законно обраного українського лідера".

Як повідомляв "Апостроф", також Джеймс Кірчик описав сценарій окупації Росією Естонії у 2022 році.

За матеріалами 112.ua