RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

У Кремлі відповіли на нову божевільну ідею щодо доступу до соцмережі за паспортом

Прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков прокоментував законопроект про реєстрацію в соціальних мережах за паспортом, який запропонував одіозні депутат Держдуми Віталій Мілонов.

Про це повідомляє російський телеканал НТВ.

Також Пєсков сказав, що в Кремлі поки не ознайомилися з законопроектом, і "навряд чи тут треба займати якусь позицію".

Як повідомляє російське агентство "Интерфакс", заступник секретаря Генради партії "Единая Россия" Євген Ревенко також не підтримав даний законопроект.

"Дана ініціатива ні з ким не обговорювалася: ні в комітеті Держдуми по інформаційній політиці, ні у фракції "Єдина Росія". Я не думаю, що заборонні заходи в соцмережах - це правильний інструмент", - зазначив він.

Сьогодні Мілонов вніс до Держдуми законопроект, що пропонує заборонити користуватися соціальними мережами громадянам віком до 14 років, а також використовувати соцмережі для організації несанкціонованих мітингів. Крім того, проект закону пропонує ввести реєстрацію в соцмережах за паспортом. Також реєстрація в соціальній мережі повинна здійснюватися тільки під справжнім ім'ям і прізвищем. Забороняється мати кілька сторінок в одній соціальній мережі, в іншому разі передбачається штраф від трьох тисяч до п'яти тисяч рублів.

Як повідомляв "Апостроф", раніше радник президента РФ запропонував обмежити інтернет в Росії.