RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Будні гестапо: у мережі обговорюють відео бійки спецназу з активістами у РФ

У мережі обговорюють бійку жителів Біробіджана (Єврейська автономна область, РФ) з співробітниками СОБР, яка сталася 22 квітня.

Конфлікт між спецназівцями і робочими стався після того, як правоохоронці штурмом взяли будинок місцевого підприємця Івана Прходцева для проведення "слідчого експерименту". До місця подій підтяглися місцеві політики, представники ЗМІ та працівники підприємств Проходцева. Останні почали словесну перепалку з поліцейськими, після чого начальник міської поліції Павло Журов дав команду своїм підлеглим затримати одного з "порушників спокою".

Спецназівці, виконуючи наказ, кинулися в натовп, але зустріли жорсткий опір робітників, які не бажали віддавати свого товариша в "лапи гестапо" (як вигукнув хтось у натовпі). Почалася масова бійка, яка тривала хвилин п'ятнадцять і зібрала понад тридцять учасників - спецназівців, поліцейських і робітників.

В результаті зіткнення близько трьох чоловік отримали в результаті бійки різні каліцтва, в тому числі перелом ребра і струс мозку.

Нагадаємо, раніше у соціальних мережах розгорнулася активна дискусія про інцидент з нападом радикала на приймальню ФСБ у Хабаровську, в результаті чого загинуло двоє осіб.