RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

Всі новини

Радзіховський вказав на абсурдність технологій Кремля щодо виборів Путіна в 2018 році

Володимир Путін безальтернативно перемагає на президентських виборах 2018 року, а заявлена мета про перемогу у 70% голосів за такої ж самої явки тільки шкодить Кремлю і розхитує російське суспільство. Таку думку висловив у своїй колонці на "Апострофі" Леонід Радзіховський, російський журналіст і публіцист.

За його словами, всі проблеми обрання Путіна вирішуються недопуском Олексія Навального до виборів, оскільки іншим кандидатам - Олександру Явлінському, Володимиру Жириновському і Геннадію Зюганову - нинішній президент РФ програти не може.

Однак таке просте рішення, на думку Радзіховського, невигідно кремлівському апарату пропаганди, сонму політологів, політтехнологів і журналістів, близьких до Кремля, які в такому випадку залишаються без замовлень і доходів. Тому вони ставлять дивні завдання: Путін не просто повинен виграти вибори, а отримати 70% голосів, при тому що підуть голосувати 70% виборців.

"У Кремлі ставлять перед собою абсурдні завдання і вирішують їх абсурдними методами. Це відноситься і до боротьби з Навальний. Очевидно, чим більше вони борються з Навальний, тим більше вони підіймають йому рейтинг - це бумеранг", - .подчеркнул російський журналіст.

Нагадаємо, раніше у російському сегменті інтернету з'явився фільм "Гитлер 1945/Навальный 2018. Можем повторить", в якому Олексія Навального називають послідовником ідей німецького диктатора.