RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

Всі новини

Прийдуть ще гірші упирі: Бабченко дав сумний прогноз революції у Росії

Масове невдоволення москвичів програмою примусового виселення з "хрущовок" - останній шанс за допомогою масових акцій непокори вплинути на нинішній російський режим і значно урізати повноваження влади. Таку думку висловив російський журналіст Аркадій Бабченко на своїй сторінці у Facebook.

"Відкривається нове вікно можливостей. Воно ще не відкрилося, але відкривається. Критична маса накопичується. Так, диктатуру, напевно, звалити не вийде, але сильно урізати її можливості - цілком реально. Давайте не прос*емо? Тому що це вже останній шанс.

Якщо не буде буржуазно-демократичної революції ... Ні, революція все одно буде. Коли-небудь. Але тільки вже інша. І після безглуздого і нещадного (бунту - Ред.) до влади прийдуть вже такі упирі, що взагалі ***", - написав Бабченко.

Він зазначив, що зараз російські опозиціонери мають намір також, як і в 2011-2012 роках "злити" протест.

"Очолює, організуй, координуй, копай траншеї, будуй барикади, пали техніку, ганяй чопівців. Але як тільки починаєш писати про це, тобі тут же доводять, що чинити опір ні з ким, що навколо одні хворі бабусі, що іпотека, що дітей з школи треба забрати, що собака у будинку негодована і взагалі квиток на море пропаде... А, емігрант, виїхав ось і не вчи нас, перетворюєшся на Муждабаева, не слухайте його, пішли петиції підписувати і кросівки на дроти закидати "- розповів Бабченко.

"Ну, ок. Ясно. Розходимося, пацани. З революцією знову не судилося. Перевезуть і виселять. Країна з унікальною рекурсією", - підсумував він.

Нагадаємо, раніше Аркадій Бабченко заявив, що не варто співчувати москвичам, яких мають намір насильно виселити з власних квартир, оскільки більшість мешканців російської столиці підтримали військову агресію РФ проти України.