RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Результат вашої байдужості: журналіст підірвав мережу постом про смертельний ураган в Москві

Журналіст Аркадій Бабченко вважає, що росіяни не гідні жалю через ураган, що обрушився на Москву.

Таку думку він висловив на своїй сторінці в Facebook.

"Намагаюся дивитися новини про ураган. Повалені дерева, розбиті машини, стовп впав на джип, завалило зупинку, вбив одинадцятьох людей... А перед очима інша картинка. Це обстріл Красногорівки, двадцять сьоме травня", - зазначає Бабченко.

Журналіст розповідає про зброю, яку проросійські бойовики використовують при обстрілах мирних міст і приводить в порівняння дії ІДІЛ в Сирії.

"Москвичі. Наша країна б'є по сусідній надколіберними діжковими ракетами. По житловим будинкам. Якщо ця інформація підтвердиться - це за гранню вже. Зовсім. І до тих пір, поки ви посилено, усіма засобами, закриваєте очі на це - за винятком тих 0,25 відсотка хто намагається хоча б виходити на мітинги -плювати на ваш ураган", - вважає він.

В кінці посту Бабченко опублікував фотографії зруйнованої обстрілами Красногорівки і пише, що це не наслідки стихії, а результат дій Росії і байдужості росіян.

"Поки це місто є столицею Мордора - його трагедії не чіпають зовсім. Той, хто зробив байдужість своєю життєвою позицією, у відповідь нічого, крім байдужості, отримати не може", - підсумував журналіст.

Як повідомляв "Апостроф", раніше Бабченко висловився про незадоволених реновацією в Москві.